16 jun 2022

Johannes 3:16 in 6 talen

De enige Persoon die ons verenigt en ons tot broeders en zusters in één familie maakt, is Jezus, de Messias! 

Johannes 3:16-17 Want zo lief heeft God de wereld gehad, dat Hij Zijn eniggeboren Zoon gegeven heeft, opdat ieder die in Hem gelooft, niet verloren gaat, maar eeuwig leven heeft. Want God heeft Zijn Zoon niet in de wereld gezonden opdat Hij de wereld zou veroordelen, maar opdat de wereld door Hem behouden zou worden.

 


Johannes 3:18 Wie in Hem gelooft, wordt niet veroordeeld, maar wie niet gelooft, is al veroordeeld, omdat hij niet geloofd heeft in de Naam van de eniggeboren Zoon van God. 


Hij hield eerst van ons
Hij hield eerst van ons toen Hij zichzelf gaf en stierf aan het kruis om onze zonden te vergeven en ons leven te geven door Zijn dood en opstanding. Ware hoop en vrede is alleen in Christus Jezus te vinden. Halleluja!

----------------------------------------------------------------------------------------------------

ONE FOR ISRAEL (MESSIANIC JEWS IN ISRAEL)
Wij zijn een Israëlische bediening die is samengesteld uit Joodse en Arabische volgelingen van Yeshua (Jezus) die samen Israël tot zegen willen zijn door het evangelie online te delen, en de nieuwe generatie wedergeboren gelovigen les geeft op ons enige Hebreeuws sprekende Bible College in Israël. Ook helpen wij overlevenden van de holocaust door humanitaire hulp te verlenen.

1 opmerking: