23 sep 2022

Dag van de bazuin (sjofar)

Door: ONE FOR ISRAEL (MESSIANIC JEWS IN ISRAEL)

Heb je ooit het geluid van een sjofar gehoord? Dat geluid prikkelt de zintuigen en trekt direct je aandacht. Op 26 september (1 Tishrei, 5783) begint het Trompettenfeest en klinkt de sjofar door heel Israël. 

Leviticus 23:24 Spreek tot de Israëlieten en zeg: In de zevende maand, op de eerste dag van de maand, moet u een rustdag houden, een gedenkdag aangekondigd door bazuingeschal, een heilige samenkomst.


Uitzien naar onze Koning

Duik in de opwindende theorie over hoe deze feestdag niet alleen verwijst naar de komst van de HEERE met macht naar de berg Sinaï, maar ook naar de terugkeer van onze Koning en Messias naar de Olijfberg met macht en glorie. Hopelijk zal het zien van deze verbazingwekkende profetieën, vervuld en voorafgeschaduwd door moderne en oude tradities, je geloof versterken en je met verwachting doen uitzien naar de terugkeer van onze Koning. 

2 video's en 1 artikel
Wat denk jij, geven de boeken Ezra en Nehemia de profetieën in het Nieuwe Testament een diepere betekenis aan de wederkomst van onze Messias? 



Categorie: holidays
Verdiep je in deze feesten via One For Israel, categorie holidays

Het Trompettenfeest (Rosh Hashanah) begint bij zonsondergang op 25 september 2022 en duurt tot zonsondergang op 27 september.
----------------------------------------------------------------------------------------------------

ONE FOR ISRAEL (MESSIANIC JEWS IN ISRAEL)
Wij zijn een Israëlische bediening die is samengesteld uit Joodse en Arabische volgelingen van Yeshua (Jezus) die samen Israël tot zegen willen zijn door het evangelie online te delen, en de nieuwe generatie wedergeboren gelovigen les geeft op ons enige Hebreeuws sprekende Bible College in Israël. Ook helpen wij overlevenden van de holocaust door humanitaire hulp te verlenen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten