21 jun 2021

DOOD, LEVEN & OPSTANDING

DoorONE FOR ISRAEL (MESSIANIC JEWS IN ISRAEL)

Je zult sterven. Misschien morgen, misschien over 50 jaar, maar zoals elke generatie vóór ons, zal het op een dag ook onze beurt zijn om afscheid te nemen van ons lichaam.

Dood en Opstanding

Uit het stof zijn we genomen en tot stof zullen we terugkeren - precies zoals we zijn aangekomen zullen we ook vertrekken - naakt en met lege handen.

Maar wat als de dood niet het einde is?


Wij (One For Israel) hebben een nieuwe evangelische video gemaakt over het donkerste taboe van allemaal: DOOD. Door de crisis op crisis denken veel mensen in Israël na over de dood en daardoor ook over geestelijke zaken. We willen ervoor zorgen dat ze horen over Jezus en het nieuwe leven dat wij in Hem hebben: de hoop op opstandingsheerlijkheid!


Bid alstublieft dat iedereen die deze boodschap moet horen, hem vindt! 

1 Korinthe 15:21 Want omdat de dood er is door een mens, is ook de opstanding van de doden er door een Mens. Want zoals allen in Adam sterven, zo zullen ook in Christus allen levend gemaakt worden.

----------------------------------------------------------------------------------------------------

ONE FOR ISRAEL (MESSIANIC JEWS IN ISRAEL)
Wij zijn een Israëlische bediening die is samengesteld uit Joodse en Arabische volgelingen van Yeshua (Jezus) die samen Israël tot zegen willen zijn door het evangelie online te delen, en de nieuwe generatie wedergeboren gelovigen les geeft op ons enige Hebreeuws sprekende Bible College in Israël. Ook helpen wij overlevenden van de holocaust door humanitaire hulp te verlenen.

3 opmerkingen:

  1. Praise the Lord that whosoever believes in Him will not die, but will have everlasting life! Thanks for the great blog post and God bless!
    Laurie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Very interesting post!
    Thanks for sharing 😍😍
    Regards:)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. I'm reminded of this old tract: https://christianforumsite.com/threads/a-preacher-of-the-old-school.43491/

    BeantwoordenVerwijderen