19 okt 2023

BID MEE MET ONE FOR ISRAEL (1)

Door: ONE FOR ISRAEL (MESSIANIC JEWS IN ISRAEL)

One For Israel

Paramedici en vrijwilligers van MADA, onze ambulancedienst, werken non-stop onder de meest extreme en hartverscheurende omstandigheden. De meeste mannen zijn opgeroepen voor militaire dienst en vrijwilligers helpen om de operaties gaande te houden. Sommigen zijn omgekomen tijdens dit werk.

Wat de uitdaging groter maakt is het feit dat sommige terroristen die gevangen genomen werden en gewond waren, nu in onze ziekenhuizen worden behandeld. Kun je je voorstellen dat dit gebeurt met Israëlische soldaten die gewond raken op vijandelijk grondgebied? 

Ons medisch personeel en vrijwilligers gaan verder dan hun plicht en helpen zelfs hun vijanden terwijl hun vijanden dat nooit terug zouden doen. De liefde voor het leven is een kernwaarde in Israël. 

Bid met ons mee! Bid dat deze terroristen zich overgeven aan Jezus als hun Verlosser en een nieuw schepsel in Christus worden.

One For Israel

Wij proberen ook zoveel als we kunnen de mensen in Gaza te bereiken en degenen die het Evangelie hebben omarmd te steunen.

---

ONE FOR ISRAEL (MESSIANIC JEWS IN ISRAEL)
Wij zijn een Israëlische bediening die is samengesteld uit Joodse en Arabische volgelingen van Yeshua (Jezus) die samen Israël tot zegen willen zijn door het evangelie online te delen, en de nieuwe generatie wedergeboren gelovigen les geeft op ons enige Hebreeuws sprekende Bible College in Israël. Ook helpen wij overlevenden van de holocaust door humanitaire hulp te verlenen.

ONE FOR ISRAEL (site)
FACEBOOK: ONE FOR ISRAEL
INSTAGRAM
TWITTER

2 opmerkingen: