12 okt 2023

UPDATE: WEES VOORZICHTIG MET WAT JE KIJKT EN DEELT

 Door: ONE FOR ISRAEL (MESSIANIC JEWS IN ISRAEL)


GRUWELIJK

Nu de grond in het zuiden vrijgegeven is, ontdekken mensen gruwelijke dingen die hen hun hele leven zullen achtervolgen. Avi Mayer [1] van de Jerusalem Post beschreef dat een vrouw vermoord werd aangetroffen met een foetus naast haar, nog steeds verbonden met de navelstreng. Een oude vrouw werd gevonden in een plas bloed, haar lichaam doorzeefd met kogelgaten. Complete gezinnen werden dood aangetroffen in hun huizen en baby's werden onthoofd. Deze scènes lijken op een horrorfilm, en geen enkel mens zou zulke dingen moeten zien. Onze ziel is niet gemaakt om zoveel kwaad aan te kunnen. 

KIJK NIET ALLES, DEEL NIET ALLES

De Israelisch regering heeft een boodschap verzonden waarin het waarschuwt dat binnenkort onze sociale media overspoeld zullen worden met verachtelijke afbeeldingen en afschuwelijke video's van marteling en dood, waarbij degenen die gevangen zitten smeken om hulp. De strategie van de terroristen is puur gericht op het zaaien van terreur. We helpen de situatie niet door deze beelden voortdurend te verspreiden, en vooral niet door jonge kinderen zulke dingen te laten zien. Wees voorzichtig en verstandig over wat je kijkt en wat je anderen laat zien. Want zoals we allemaal hebben ervaren, zodra je iets hebt gezien, kun je het niet meer ongedaan maken.

De Israëlische regering vraagt twee dingen die jij kunt doen:
  1. Deel deze video's of foto's niet; ze maken deel uit van psychologische oorlogsvoering tegen Israël en indirect tegen jou.
  2. Voorkom dat je kinderen ernaar kijken; ze zijn niet geschikt voor kinderen en zullen angstaanjagend zijn.
Deze boodschap herinnert je dat het hier om mensen gaat die worden gedegradeerd en misbruikt om op deze manier zichtbaarheid te krijgen, likes op sociale media te verzamelen, en onze Joodse identiteit in gevaar te brengen. Als je Israël wilt steunen, wees dan kritisch over wat je bekijkt en deelt. Dit is een manier waarop je kunt bijdragen.

BID ALSJEBLIEFT
  • Bid voor de gezinnen die niet alleen met verlies moeten omgaan, maar ook met extreme trauma na deze aanvallen.
  • Bid voor degenen die overleefden en gruwelijkheden meemaakten.
  • Bid dat het doel van de terroristen om terreur te zaaien, wordt beperkt door mensen die weigeren afbeeldingen en video's te delen.
  • Bid voor ons als natie, Joden en Arabieren, gelovigen en niet-gelovigen, om omhoog te zien naar God die kan genezen en herstellen.

[1] Avi Mayer op X (Twitter) "Ik heb geprobeerd foto’s te vermijden van de nasleep van de Hamas-pogrom in Israël. Het is mij grotendeels gelukt. Vandaag heb ik gefaald. Ik kan niet ongedaan maken wat ik zag. Het babybedje doordrenkt met bloed. Het levenloze lichaam van de vrouw op het gras. De verkoolde resten van mensen die levend verbrand zijn." 

---- 

ONE FOR ISRAEL (MESSIANIC JEWS IN ISRAEL)
Wij zijn een Israëlische bediening die is samengesteld uit Joodse en Arabische volgelingen van Yeshua (Jezus) die samen Israël tot zegen willen zijn door het evangelie online te delen, en de nieuwe generatie wedergeboren gelovigen les geeft op ons enige Hebreeuws sprekende Bible College in Israël. Ook helpen wij overlevenden van de holocaust door humanitaire hulp te verlenen.

ONE FOR ISRAEL (site)
FACEBOOK: ONE FOR ISRAEL
INSTAGRAM
TWITTER

1 opmerking:

  1. Dank je wel, Aritha, voor het vertalen en delen van deze berichten. Blessings, Rita

    BeantwoordenVerwijderen