4 mrt 2024

Katya's 7 Oktober: Ik zal niet sterven maar leven

Door: ONE FOR ISRAEL (MESSIANIC JEWS IN ISRAEL)
Vertaald door Aritha

Vandaag kreeg ik dit stukje van One For Israel via de mail toegestuurd met een bijbehorende video, die ik hieronder deel:
Terwijl de oorlog woedt, horen we steeds meer inspirerende verhalen. Onlangs deelden we het aangrijpende verhaal van een Joodse gelovige die op 7 oktober op wonderbaarlijke wijze werd gered. Terroristen kwamen tot aan haar deur, maar op mysterieuze wijze draaiden ze om en lieten haar ongedeerd achter! Veel mensen baden intens voor haar en ze kan het alleen verklaren als een wonder van God. Laten we daarom het gebed, dit wapen dat God ons heeft gegeven, volledig benutten.

Psalm 118:17 Ik zal niet sterven, maar leven en de werken van de HEERE vertellen


Want de Heere zal niet voor eeuwig verstoten. Maar als Hij bedroefd heeft, ontfermt Hij Zich naar de grootheid van Zijn goedertierenheid. Klaagliederen 3:31-21

God is dezelfde liefhebbende Vader, gisteren, vandaag en voor altijd. Onze omstandigheden in het hier en nu kunnen overweldigend lijken, maar in Zijn woord verzekert God ons van Zijn constante liefde nu en altijd. De Bijbel staat vol van Gods trouw aan Zijn volk, ondanks onze ontrouw, zelfs in tijden van diepe rouw. Wat we ook zullen tegenkomen in de komende dag, of zelfs in onze toekomst, we kunnen er zeker van zijn dat God daar zal zijn, op ons wachtend met barmhartigheid en mededogen. Gods grote trouw aan Israël is vastgelegd zodat al Zijn kinderen, uit elke natie, stam en taal, kunnen weten dat Hij Zijn kinderen nooit zal verlaten.

🙏 Ga Katya's uitdaging aan en blijf bidden voor Israël

--------------

ONE FOR ISRAEL (MESSIANIC JEWS IN ISRAEL)
Wij zijn een Israëlische bediening die is samengesteld uit Joodse en Arabische volgelingen van Yeshua (Jezus) die samen Israël tot zegen willen zijn door het evangelie online te delen, en de nieuwe generatie wedergeboren gelovigen les geeft op ons enige Hebreeuws sprekende Bible College in Israël. Ook helpen wij overlevenden van de holocaust door humanitaire hulp te verlenen.

ONE FOR ISRAEL (site)
FACEBOOK: ONE FOR ISRAEL
INSTAGRAM
TWITTER

Geen opmerkingen:

Een reactie posten